tisdag 10 mars 2009

Celebritys weekend


David & Victoria Beckham var ute och åt middag i Milan, sygg han är.

Selma Blair hade en ledig och romantisk dag på stranden med sin kille, Mikey Day i Miami med en jätteful bikini


Paris Hilton höll en stor fest vid Body English nightclub i Las Vegas med bla sin kille Doug Reinhardt och deltagare från hennes reality show "My New BFF," det ryktades att Doug gav Paris en liten hund i present som han köpt för ca $10 000.. Tror att han köper sig kändisskap och status genom Paris..

Nicole & Joel på stan med Harlow

Lauren med killen på väg hem från populära My House, fin i gul klänning

Megan Fox & Brian Austin Green möttes upp för en lunchdate, ser nästan ut som silikon här.

Lindsay Lohan på väg till Chateau Marmont i Hollywood, inte så snygg här.. Som vanligt

"Gossip Girl" Leighton Meester promotade Reebok Top Down launch under söndag eftermiddag i New York City. Ingen bra outft

"Desperate Housewives" Skådisen Nicollette Sheridan. Åt först middag på Mr Chow, sen gick hon vidare med sin vännina hand i hand till My House för lite cocktails. Nicollette ser riktigt sliten och billig ut här..

Världens tråkigaste tjej, Jessica Biel & Justin var ute och promenerade, det sägs att de är på väg att bryta upp, förstår honom.


Jessica Simpson uppträde på Florida Strawberry Festival i Plant City, Florida i söndags.. Måste säga att den här outfiten inte gjorde henne smalare, kanske ska fundera över att ha en stylist eller sparka den hon har omgående. Ser ut som hon har jättetjock mage.

Laurens outfit i veckan, det är för övrigt bekräftat att hon inte kommer göra en säsong till med The Hills. Dumt tyker jag.

Singel tjejen Hayden Panettiere är i Waikiki för att medverka på event vid newly refurbished Royal Hawaiian Hotel. Hon ser fortfarande ut som en fjortis.

Är det någon som kommer ihåg Anna Kournikova? Tråkig outfit fast coola skor.. Häs syns hon vid Destination Fashion Show 2009 i lördags.

Britney Spears tog det lungt med sol & bad i Miami


Beyonce Knowles gör en musikvideo för sitt album "I Am..." i New York City under söndagen. Hoppas att det är klänningen som gör henne så stor, den är riktig ful för övrigt, annars måste hon banta.


Audrina Patridge landade i fredags och tidigt på lördag checkade hon in igen för att flyga utomlands på Los Angeles International Airport med några vänner. Tycker hon ser anorlunda ut i ansiktet..


Alessandra Ambrosio är tillbaks i sitt hemland Brasilien för en sexig photo shoot i Rio de Janeiro. Ser riktigt bra ut, märks inte att hon är 27år och mamma.
xoxo//T

Bildarkiv: GossipGirls & Celebrity-Gossip, evilbeetgossip, posh24, TheSkinnyWebsite

1 kommentar:

Anonym sa...

shit va ytlig du är... Låt dom va tjocka.. måste banta hit å dit.. plz... kurvor är hääärliga grejer.. och uggly bitch??? Lindsay Lohan har lyckats hålla sej väldigt vacker trots att hon mår som hon mår.. du skulle passa som paparzzifotograf tjejen.. känns lite som du lever för att snacka skit om kändisar.. ett tips.. sköt dej själv och skit i andra..